Timmerbedrijf Kievit

Bedrijven

Ontzorgen in nieuwbouw, verbouw en onderhoud.

We ontzorgen bedrijven in de processen van nieuwbouw, verbouw en onderhoud. Door onze jarenlange ervaring hebben we ervaring in oude en moderne materialen en bouwtechnieken. Met deze kennis kunnen we bedrijfspanden in oude of juist nieuwe stijl realiseren en/ of herstellen.

Ook het aanpassen van een bedrijfspand naar een nieuwe functionele indeling behoort tot de mogelijkheden. We werken nauw samen met u om tot het resultaat te komen dat u voor ogen heeft. Door vakmanschap en ervaring te combineren kunnen we dat doen binnen de gestelde tijd, volgens een financiële planning en zo dat u de minste last ervaart. Samen met u streven we naar duurzame oplossingen zodat we ook rekening houden met de wereld van morgen.

projecten
Realisatie van een nieuw bedrijfspand, nieuwe functionele indeling en onderhoud vallen onder onze mogelijkheden. We werken altijd nauw samen met u om zo tot het resultaat te komen zoals u het voor ogen heeft. Door ons vakmanschap zijn de mogelijkheden oneindig, zodat er altijd een oplossing is wat u tevreden stelt.