Timmerbedrijf Kievit

Klimaatneutraal

Klimaatneutraal: We bouwen vandaag aan de wereld van morgen!

Wij geven om het klimaat, dat is niet bijzonder. Maar de manier waarop wij klimaatneutraal bezig zijn is dat wél!

FSC hout

Voor onze projecten gebruiken we enkel FSC hout. Door voor FSC te kiezen, dragen wij bij aan de bescherming van onze wereldwijde bossen en aan een gezonde leefomgeving voor mens en dier. Hoe meer vraag er is naar FSC producten, hoe meer hectaren bos volgens de richtlijnen van FSC beheerd zullen worden. En hoe meer de mensen en dieren die van het bos afhankelijk zijn hiervan zullen profiteren.

Eigen stroomopwekking

Door in zonnepanelen te investeren zijn we in de werkplaats energie neutraal geworden. Energie die wordt gebruikt komt direct van onze schitterende zonnecollectoren af. Natuurlijke kracht, veranderen in energie. Dat is de toekomst voor ieder bedrijf!

Nieuwe ontwikkelingen

Door nieuwe ontwikkelingen te volgen en op deze manier onze klimaat afdruk (carbon footprint) te verkleinen, worden we steeds meer Co2 neutraal. Nieuwe ontwikkelingen voor een wereld die we door willen geven!

Afval scheiden

Wij geloven in scheiden, afval scheiden wel te verstaan. Door afval zoals plastic, hout, metaal en overige soorten te sorteren zorgen we ervoor dat afval beter te recyclen valt. Afval wordt dan weer een nieuw kozijn, stalen spijker of een brievenbus!

Wat kunnen we doen voor u?

Natuurlijk heel interessant wat wij doen, maar u kunt ook wat doen. Geef ook net als ons de wereld door aan de nieuwe generatie!

Meedenken over Co2 neutrale oplossingen

Isolatie, warmtepompen, zonnecollectoren. Het kan u zomaar eens gaan duizelen. Wij denken graag met u mee. Soms is de oplossing bijvoorbeeld het isoleren van muren, daken of het vervangen van enkel glas door dubbel glas. Tripel glas is beter dan dubbel glas is beter dan enkel glas. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Een nieuwe ontwikkeling is het verwarmen van uw tripel glas. Warmte wordt opgewekt door de zonnepanelen en de energie is direct te gebruiken voor de verwarming van uw ramen. 20m2 glas is voldoende om een gemiddeld huishouden te verwarmen! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Installateurs zonnepanelen

Goede zonnepanelen leveren veel energie op die u vervolgens in huis of in het bedrijf kunt gebruiken. Maar wat zijn goede zonnepanelen? En hoe moeten deze zo gunstig mogelijk geïnstalleerd worden? Onze installateurs helpen en adviseren u graag in de keuze!